24 Temmuz 2012 Salı

2013 Alfa Romeo Minhoss konsept

IDECORE Presents Alfa Romeo Minhoss Concept 71 IDECORE to Tune New Alfa Romeo Minhoss Concept
IDECORE, ünlü İtalyan otomobil tasarımcısı salyangoz Minhoss adlı konsept aracın birkaç renkli enstantaneler gönderilecek etti. Bu kadar Alfa Romeo hattı aittir. Ancak, IDECORE arabanın upgradation yapılan son değişiklik ile ilgili herhangi bir rapor yayınlamıştı. Tarafından sağlanan ekstrapole olguları bağlı olarak

IDECORE, yeni konsept araç mükemmel hız, mükemmel renk kontrast ve düzgün araba tuning.At araç bölmesinin ön bölümünde büyük teknik orkestrasyon dahil olacağı açıktır, düzgün hava girişleri, tamponlar, aydınlatma armatürleri var ayarlanmış olacak , aracın estet artırmak için floresan lambalar ve trapez ızgaralar.

Bu İtalyan otomobil alıcısı farklı şekilde araç yükseltmek için planlamıştır. Ekstra hazırlık enerji verimliliği ve yakıt ekonomik düzey hızlandırmak için alınmıştır. Konsept araç 4.1meters uzun. Sofistike 1.75 litre kapasitan turbo şarjlı motor verimli çalışacaktır. V-4 silindirli TBi powerplant daha çevre dostu ve enerji verimli. Tork üreten cihazı araç tekerlekleri aktivasyonu için yeterli bir torku üretir. Aracın kokpitin ön kısmı azından kapağı titremesi şiddeti ölçüde düşüktür. Bu zararlı benzin ürünleri bırakmadan yüksek hızda çalışacak araç. Ne de çevreye zarar verebiliyor. Arabanın karbon sürümü eğilimi son derece düşük ve ihmal edilebilir düzeydedir. Ancak, Minhoss araç daha çekici hale getirmek için nostaljik ethos yumruk klasik geleneksel yapısal özelliklere sahip olacak.

Diğer teknik özellikleri arasında sürükle-eş-verimliliği düşük düzeyde, geri çekilebilir mangaları, deri döşemeciler, hız, kilometre sayacı, takometre ve özel bir şekilde organize edilmiş yol izleme araçları. Daha fazla teknik özellikler, şanzıman kiti yetkinliğini artırmak için yukarı-güncel teknoloji kullanılarak gerçekleştirilmiştir. Otomatik şanzıman, amortisörler ve karbon difüzörler sistematik araç bölmesine yerleştirilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder