24 Temmuz 2012 Salı

2013 alfa romeo Giulietta ve Mito

ALFA ROMEO Giulietta and MiTO Hatchbacks 3 Giulietta and MiTO Hatchbacks   More Energy Efficient and Dynamic in Design
Giulietta ve Mito hatchbacks bu yılın sonunda veya gelecek yılın ilk çeyreğinde piyasada bulunan gerekiyordu iki yeni türevleri vardır. Alfa Romeo bu yeni araçların teknik konfigürasyonları ile ilgili güncelleştirmeler yayımladı.

Frankfurt Motor Show'da, bu iki yeni konsept otomobillerle iki kerelik modelleri kamu demolar eller için gösterilecektir. Uzmanlar bu iki otomobil modelleri piyasaya olumlu sonucun eminiz. Bir basın açıklamasında, Giulietta arabaya daha fazla dinamizm getirmek için çift debriyaj sistemi ile TCT otomatik şanzıman ile yükseltilecektir.

Motor modifikasyonu ve eksiksiz teknik emülsifikasyon programının bir parçası olarak, uzmanlar, 1.4 litre benzinli ürün tarafından tahrikli olan kapasitan turbo Multi-Air powertrains yükleyerek otomobillerin yetkinliğini artırmaya karar verdik. Ayrıca, dizel tarafından körüklenen bir 2.0 litre turbo motor otomobil tuning paketi ile de mevcuttur.

Karbon emisyon süreç kontrolü altında. Fiat, bu iki motor tarafından üretilen maksimum beygir resmi sözcüleri göre 170 hp civarında. Özel teknik özellikler de mevcuttur. Örneğin, frontal scuttle titremesinin tamamen görünmez. Orada düşük sürükle-daha iyi çabukluk sağlayan motor co-verimlilik seviyesi. Alfa, aynı zamanda küçük boyutlu 3 kapılı MiTo için son dokunuş vermiştir. Bu araba da Frankfurt Motor Show'da sergilenecek. TwinAir turbo motor dayanır ve bu kapasite 0.9 litre edilir. Uzmanlar bu muhteşem motoru mükemmel performans için 2011 Yılı ödülü Uluslararası Motoru kazanılan Fiat 500 üretmek için kullanıldığını iddia ediyor.

Otomatik başlatma ve durdurma sistemi de iyidir. Siz hedefinize ulaşmak için bu mini araç sürmek için bir problem yaşamazsınız. Çekilebilir araba koltukları oturmak rahat. Deri döşemeciler dayanıklı ve uygun şekilde tasarlanmış. Mangalarının sınırda iyi dikişlidir. Bu küçük aracın yakıt ekonomisi iyidir. Bu iki yeni araba mükemmel gerçekleştirecek. Karbon difüzörler, otomatik şanzıman, egzoz sistemi, motor, debriyaj diskleri, servolar ve arabanın metalik dikmeler en gelişmiş teknoloji kullanılarak geliştirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder